خرید دستگاه سانتریفیوژ

سانتریفیوژ چیست؟ - کاربرد دستگاه سانتریفیوژ

خرید دستگاه سانتریفیوژ

سانتریفیوژ چیست؟ - کاربرد دستگاه سانتریفیوژ

لیست انواع سانتریفیوژ های آزمایشگاهی

مشابه مدل های رومیزی، مینی سانتریفیوژها در طیف وسیعی از آزمایشگاه ها استفاده می شوند. به طور کلی، این مدل ها برای چرخش لوله های میکروسانتریفیوژ یا PCR طراحی شده اند و به گونه ای طراحی شده اند که فشرده، مقرون به صرفه و کارآمد باشند.

مواردی که باید در هنگام تهیه یک سانتریفیوژ کوچک در نظر گرفت عبارتند از حداکثر RPM/RCF (دور در دقیقه و نیروی گریز از مرکز نسبی)، ظرفیت لوله و عملکرد خنک‌کننده مدل در صورت کار با نمونه‌های حساس به دما.

یک میکروسانتریفیوژ برای چرخاندن انواع نمونه ها با سرعت بالا استفاده می شود. چرخش نمونه ها به سرعت منجر به گلوله شدن اسیدهای نوکلئیک یا پروتئین ها از محلول و همچنین میکروفیلتراسیون نمونه های آبی کوچک می شود.

علاوه بر این، این مدل‌ها می‌توانند نمونه‌های شما را بدون نیاز به تکنسین در نزدیکی، به لطف ویژگی‌های خودکار بچرخانند. نمونه‌های مکرر را می‌توان به همین روش درمان کرد، به این معنی که نمونه‌های شما می‌توانند توسط تکنسین‌های آزمایشگاهی مختلف به دستگاه معرفی شوند، اما درمان آنها یکسان باقی می‌ماند.

این سانتریفیوژ تخصصی برای قرار دادن میکروپلیت ها برای PCR طراحی شده است. به طور کلی، سانتریفیوژهای میکروپلیتی سانتریفیوژ پایدار و با سرعت بالا را برای زمان‌های سیکل 3 ثانیه ارائه می‌کنند. از نظر طراحی جمع و جور است و دارای ویژگی های خودکاری است که هم لرزش و هم کنترل نویز را ارائه می دهد.

سانتریفیوژ های آزمایشگاهی برای کاربردهای با توان بالا یا متوسط ایده‌آل هستند و می‌توانند شتاب و کاهش سرعت قابل تنظیم سریع را داشته باشند که زمان چرخه مورد نیاز را به حداقل می‌رساند.

خرید سانتریفیوژ آزمایشگاهی فیدارنیک

آئروسل ها را می توان هر زمان که انرژی به یک مایع اعمال می شود تولید کرد و بنابراین می تواند توسط بسیاری از فرآیندها در طول عملیات سانتریفیوژ تولید شود. اگر آئروسل ها از مواد شیمیایی خطرناک تشکیل شده باشند یا حاوی مواد عفونی یا رادیواکتیو باشند، خطر قرار گرفتن در معرض پرسنل آزمایشگاه را افزایش می دهند. بیشترین خطر زمانی ایجاد می شود که یک لوله سانتریفیوژ حاوی این مواد در حین سانتریفیوژ شکسته شود. هنگام کار با سانتریفیوژ با مواد خطرناک این مراحل اضافی را دنبال کنید:

لوله ها را در یک هود دود شیمیایی یا کابینت ایمنی بیولوژیکی پر کرده و باز کنید.

لوله ها را بیش از حد پر نکنید (¾ پر).

لوله های مهر و موم شده را (در صورت وجود با مواد ضد عفونی کننده) پاک کنید و خشک کنید.

پس از سانتریفیوژ کردن مواد عفونی، 10 دقیقه قبل از باز کردن لوله‌ها صبر کنید تا از انتشار آئروسل یا مطابق با رویه‌ها و اقدامات احتیاطی سازنده واحد جلوگیری شود.

لوله را طوری باز کنید که دهانه آن به سمت شما باشد.

هنگام معلق کردن مجدد گلوله های رسوبی، در یک هود شیمیایی یا کابینت ایمنی بیولوژیکی کار کنید. تکان نخورید، بلکه از یک حرکت چرخشی استفاده کنید. اگر تکان دادن ضروری است، قبل از باز کردن، 10 دقیقه صبر کنید تا ذرات معلق در هوا ته نشین شوند.

واکنش تصادف

سرعت‌های بالا ایجاد شده در سانتریفیوژها می‌تواند به سرعت زباله‌ها و مواد خطرناک را در کل آزمایشگاه پخش کند، اگر دستگاه در معرض خطر قرار گیرد. اگر نشت اتفاق افتاد، دستورالعمل‌های موجود در بخش پاسخ به نشت را در صورت لزوم دنبال کنید. علاوه بر این، اگر زباله های عفونی درگیر هستند، حداقل 30 دقیقه صبر کنید تا قطرات ته نشین شوند و قبل از باز کردن سانتریفیوژ، نشت نشت شده را تمیز کنید.

قیمت دستگاه سانتریفیوژ آزمایشگاهی

هر دو سانتریفیوژ آزمایشگاهی می توانند یک روتور با لوله های 1.5/2 میلی لیتری را با سرعت یکسان (14000 دور در دقیقه) بچرخانند، اما شتاب اعمال شده به نمونه ها بسیار متفاوت است: 13100 × g در مقابل 20817 × g، که نتایج متفاوتی را در پی دارد. برای آسان‌تر کردن زندگی و بازتولید بهتر داده‌ها، برخی از سانتریفیوژها دکمه‌هایی را مستقیماً روی پانل عامل برای تبدیل خودکار بین rpm و rcf دارند. اگر سانتریفیوژ شما مبدل rpm-rcf ندارد، می‌توانید از فرمول، مبدل rpm-rcf موجود در صفحات اصلی تامین‌کنندگان سانتریفیوژ آزمایشگاهی یا یک نوموگرام برای تبدیل استفاده کنید. ضریب k پارامتری برای فاصله ته نشینی در لوله آزمایش است. به این فاکتور ضریب پاکسازی نیز گفته می شود و نشان دهنده راندمان نسبی گلوله سازی یک سیستم سانتریفیوژ در حداکثر سرعت چرخشی است. به طور کلی، مقدار ضریب k برای تخمین زمان، t (به ساعت)، مورد نیاز برای ته نشینی کامل یک کسر نمونه با ضریب رسوب شناخته شده اندازه‌گیری شده بر حسب s (سودبرگ) استفاده می‌شود.

یک ضریب k کوچک نشان دهنده جداسازی سریعتر است. مقدار ضریب k در درجه اول توسط قطر روتور تعیین می شود. در مقایسه با rpm/rcf، استفاده از ضریب k برای فرآیندهای سانتریفیوژ آزمایشگاهی عمومی اهمیت کمتری پیدا کرده است. به خصوص برای اولتراسانتریفیوژ، ضریب k همچنان مرتبط است.

رایج ترین روتورها در سانتریفیوژ فیدارنیک آزمایشگاهی روتورهای با زاویه ثابت یا سطل چرخشی هستند. فقط تعداد کمی از کاربردها به روتورهای خاصی مانند روتورهای جریان پیوسته، روتورهای درام و موارد مشابه نیاز دارند. روتورهای جریان عبوری، جمع آوری جریان پیوسته از رسوبات را امکان پذیر می کنند. این سیستم ها، به عنوان مثال، در تخمیر کننده ها یا برای تولید آب میوه در صنایع غذایی استفاده می شوند. نسخه‌های سفارشی‌شده ویژه، بهینه‌سازی شده برای برنامه خاص، ضروری هستند.